אודות

24 שעות, שישה ימים בשבוע, סובב לו מעגל היצירה בקונדיטוריה, בעשייה מתמשכת, במטרה להבטיח איכות, טריות, אחידות, מגוון ושירות מקצועי, עד אליך הלקוח. כל ערב אנו לשים את בצק הקרואסון. בצק פשוט, טבעי, ללא חומרים משמרים, ומקפלים לתוכו חמאה, רק חמאה. בתום הקיפולים אנו מניחים את הבצק לנוח על מגשים במקרר עד הבוקר. בבוקר מרדדים, קורצים, מוסיפים מילויי שקדים, שוקולד או גבינה שהכנו קודם ומגלגלים את כולם ביד, בכדי שנוכל להבטיח קרואסונים איכותייים וללא פשרות.

כל צהריים אנו ממיסים על בן-מרי שוקולד מובחר אותו אנו מקפלים לתוך שמנת מוקצפת, אליו מוסיפים תוך כדי הקיפול אגוזים, שקדים, ביצים טריות וסוכר ובעבודת יד מקצועית יוצרים מגוון עוגות טעימות, האוצרות בתוכן פריכות קרנצ'ית וקרמה עשירה. ההקפדה על חזות מיוחדת לכל עוגה, מביאה אליך, אל המסעדה או בית הקפה, עוגות שובות עין, טעימות ומרגשות, המעניקות לאורח חוויה אליה תמיד שווה לחזור.

כל בוקר, ממש לפנות בוקר, בתום אפיית הקרואסונים ואריזת העוגות, יוצאים הנהגים מהקונדיטוריה ומביאים אליכם קרואסונים אפויים, לצידם, בתא ההקפאה, מארזים קפואים של עוגות ומאפים. בשבע בבוקר, כשבקונדיטוריה מתחיל בוקר חדש של יצירה, מוצג לראווה במבחר בתי הקפה, מגוון טרי ועשיר של קרואסונים ועוגות.

סצינת הבילוי בבתי הקפה והמסעדות תמיד תוססת ורוגשת, לעיתים נראה כי היא לא נחה לרגע. לנו בקונדיטוריה, קצב זה מהווה אתגר להמשיך וליצור, לפתח עוגות, עוגיות ומאפים תוך שמירה קפדנית וללא פשרות על מרכיבי העוגות והמתכונים, האיכות ובראש ובראשונה השירות. אוונטאז' פטיסרי. היתרון המתוק שלךחנות הבית בוטיק סנטרל.

כשרות
כשרות רבנות ראשל"צ
כשרות רבנות חולון
כשרות בית יוסף מאפים
כשרות בית יוסף קינוחים

צור קשר
אוונטאז‘ פטיסרי קונדיטוריה
טלפון03-5599666
כתובתרחוב הסתת 13, חולון